Informatív előadásokkal, gazdag programokkal érkezik a XI. Kárpát haza konferencia

Motiváló előadásokkal és gazdag programokkal várja a XI. Kárpát-haza konferencia az érdeklődőket Jászberényben augusztus 7-1.. között, a Csángó Fesztivál Alapítvány szervezésében.

Kulturális és gazdasági konferenciát tartanak XI. Kárpát-haza címmel Jászberényben augusztus 7.-11. között. Az eseményt a Csángó Fesztivál Alapítvány szervezi, arra a Lehel vezér téren, a Déryné Rendezvényházban kerül majd sor.

A konferencia fővédnöke dr. Nagy István miniszter az Agrárminisztérium részéről, Závogyán Magdolna államtitkár, a Kulturális és Innovációs Minisztérium Kulturális Államtitkárságáról, Potápi Árpád János államtitkár a Miniszterelnökség – Nemzetpolitikai Államtitkárság részéről, Pócs János, a Jászág országgyűlési képviselője, valamint Budai Lóránt, Jászberény város polgármestere.
 


A főszervező Csángó Fesztivál Alapítvány mellett az esemény társrendezője a Pro Economica Alapítvány Marosvásárhelyről, illetve a VOSZ, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Budapestről.

A konferencia házigazdái dr. Péterbencze Anikó, a Csángó Fesztivál Alapítvány elnöke, valamint Papp Imre, a Kárpát-Haza Klub elnöke, a Csángó Fesztivál alapítója lesznek.

 


Az eseményen az előadások és interaktív programok mellett részt lehet venni a Kárpát-medencei, jászsági és kunsági családi vállalkozások termékbemutatóján és vásárán, illetve lesz Tóth Gabi koncert és műsort ad Papp Máté Bence, Gál Tiborral és zenekarával.

B.A.
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]